Вадкая дыета яшчэ два дзесяцігоддзі таму стала сапраўдным адкрыццём у вобласці діетологіі. Асаблівай актуальнасцю яна карысталася сярод знакамітасцяў розных краін, якія мараць расстацца з лішнімі кілаграмамі. Дзякуючы гэтай дзівоснай методыцы можна беззваротна схуднець за тыдзень на тры кілаграмы.
Расклад для пачаткоўцаў:
9:00 - 1 шклянка адвара з аўсяных шматкоў (2 арт. Л. Аўсяных шматкоў заліце 2,5 арт. Вады, дайце настою ў працягу 10-15 хвілін і працадзіце), 1 кубак кавы або гарбаты без цукру.
10:00 гадзін - 1 арт. агародніннага булёна.
11:00 - 1ст. кіпеню.
12:00 - 1 арт. фруктовага соку, разведзенага з вадой у суадносінах 3 / 4: 1 / 4.
13:00 - 1 арт. малака.
14:00 - 1 арт. кіпеню.
15:00 - 1 арт. ягаднага адвара.
16:00 - 1 арт. слабога мяснога булёна.
17:00 - 1 арт. кіпеню.
18:00 - 1 арт. кіпеню.
19:00 - 1 арт. фруктовага соку, разведзенага з вадой у суадносінах 3 / 4: 1 / 4.
20:00 - 1 арт. агародніннага адвара.
21:00 - 1 арт. кіпеню.
22:00 - 1 арт. кефіру.
Тры дні пасля дыеты:
Дзень першы.
09:00 - 1 арт. агародніннага пюрэ з морквы, каляровы капусты і бульбы, запраўлены кефірам нізкай тлустасці.
12:00 - 3 тушеных памідораў, запраўленых кефірам нізкай тлустасці.
15:00 - 1 арт. адвараной і нацёртай на дробнай тарцы морквы, запраўленай мёдам.
18:00 - 1 арт. агародніннага салаты з адварной буракоў, морквы і бульбы, запраўлены кефірам нізкай тлустасці.
21:00 - 1 арт. агародніннага пюрэ з гарбуза, запраўлены кефірам нізкай тлустасці.
Дзень другі.
09:00 - 1 арт. агародніннага пюрэ з морквы, каляровы капусты і бульбы, запраўлены кефірам нізкай тлустасці.
12:00 - 1 арт. рысавай кашы.
15:00 - 1 арт. агародніннага салаты з адварной буракоў, морквы і бульбы, запраўлены кефірам нізкай тлустасці.
18:00 - 1 арт. агародніннага пюрэ з гарбуза, запраўлены кефірам нізкай тлустасці.
21:00 - 1 арт. агародніннага пюрэ з белакачаннай капусты, запраўлены мёдам.
Дзень трэці.
09:00 - 1 арт. грачанай кашы.
12:00 - 1 арт. салаты "Пяшчота".
15:00 - 1 арт. агародніннага супу.
18:00 - 1 арт. агародніннага рагу з шынкоў, белакачаннай капусты, морквы, бульбы, яблыкаў і памідораў.
21:00 - 1 арт. тварагу, 1 кубак кавы або гарбаты без цукру.
Увага! Паміж кожным прыёмам ежы неабходна выпіваць не менш 3-х шклянак кіпеню.