Перавагі сыроедения


Сыроедение ўяўляе сабой сістэму харчавання, асновай якой з'яўляюцца волкія гародніна, садавіна і іншыя прадукты, не якія праходзілі тэрмічную апрацоўку.  І сыр тут зусім ні пры чым!  Чым жа так добры гэты выгляд сілкавання?




 Ёсць меркаванне, што аснову такога харчавання заклалі яшчэ ў раі.  Бо Адам і Ева не палявалі, не гатавалі ежу.  Яны сілкаваліся толькі райскімі пладамі.  Лічыцца, што пры такім спосабе ежы, як сыроедение, магчыма пазбавіцца практычна ад усіх праблем, звязаных са здароўем і самаадчуваннем.

 Спачатку прыходзіць у норму вагу.  Лішнія кілаграмы знікаюць на працягу першага месяца, а далей вага паступова «шліфуецца», набліжаючыся да нормы.

 Чалавеку, практыкуючаму сыроедение, не страшныя прастуда і грып.  Імунітэт у яго значна павышаецца.  Паступова (праўда, даволі павольна) знікаюць усе застарэлыя болькі.

 Пасля пары месяцаў сыроедения арганізм пачынае вельмі моцна рэагаваць на шкодныя рэчывы, часам рэакцыя нават можа быць хваравітай.  Але пры ўсім гэтым цела хутка адрыньвае або абясшкоджвае такія рэчывы, таму наступстваў атручвання звычайна не ўзнікае.

 Знікаюць завалы, засмучэнні і іншыя праблемы з страваваннем.  Ежа лепш засвойваецца.

 Паляпшаецца сон.  Сыроеду часта дастаткова спаць 4-6 гадзін у суткі, каб адчуваць сябе выдатна.  Абуджэнне становіцца лёгкім, чалавек адчувае сябе бадзёрым і жыццярадасным.  Наогул жыццерадаснасць ў сыроеда праяўляецца ва ўсім.  Яго настрой заўсёды роўнае, без перападаў, радаснае.  З'яўляецца моцны цікавасць да жыцця.

 Пасля 8-мі месяцаў сыроедения пачуццё голаду прытупляецца і не турбуе так моцна.  Акрамя гэтага, сыроед, як вярблюд, здольны не ёсць па тры дні, пры гэтым не выпрабоўваючы ніякіх адмоўных эмоцый і дыскамфорту.

 Паляпшаецца фізічная цягавітасць, памяншаецца стамляльнасць, прычым незалежна ад узросту.  Разумовая цягавітасць гэтак жа вялікая, як і фізічная.  Цела становіцца лёгкім, паслухмяным.

 Нягледзячы на ​​ўсе гэтыя плюсы, перад пачаткам сыроедения, як і любы дыеты або сістэмы харчавання, лепш параіцца з лекарам.  Акрамя гэтага, у наш час да ўжывання сырой ежы трэба ставіцца вельмі ўважліва, асабліва, калі вы не выгадоўваеце садавіна і гародніна самі.

 Ні для каго не сакрэт, што ў пакупных гародніне можа ўтрымлівацца вялікая колькасць шкодных для арганізма нітратаў.  Трапляюць туды яны звычайна з угнаенняў і пестыцыдаў.  У сувязі з гэтым лекары-дыетолагі раяць выкарыстоўваць нітрат-тэстар.  Пры дапамозе яго можна будзе без праблем вызначыць ўтрыманне ў прадукце шкодных рэчываў.

Blog Archive

 
 
Copyright © Style my plus
Ти мрієш про дитину, але завагітніти не виходить. Як завагітніти, якщо не виходить стати мамою?